Σελίδες

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Σαλάτα panzanella: Είναι απλή, εύκολη και καλοκαιρινή!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, αλατίζουμε και σερβίρουμε.



ΥΛΙΚΑ

Για το πιάτο
100 γρ. χωριάτικο ψωμί της προηγούμενης μέρας, κομμένο σε μέτρια καρέ και φρυγανισμένο
200 γρ. ντομάτες, κομμένες σε όγδοα
200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
120 γρ. πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε μέτρια καρέ
120 γρ. πιπεριές κίτρινες, κομμένες σε μέτρια καρέ
10 αντζούγιες, κομμένες ζουλιέν
40 γρ. κάππαρη
10 γρ. βασιλικό, χοντροκομμένο
30 γρ. ξίδι κόκκινου κρασιού
80 γρ. ελαιόλαδο
60 γρ. ντομάτα, τριμμένη στον τρίφτη
αλάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου