Σελίδες

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ψαρονέφρι με μανιτάρια!

psaronefri-manitaria-165

(4 άτομα)

ΥΛΙΚΑ:

  • 350γρ ψαρονέφρι κομμένα σε μικρές ροδέλες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 225γρ μικρά μανιτάρια
  • 1 κούπα κόκκινο κρασί
  • 4 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κ.σ. ζωμό σκόνη για κρέατα (προαιρετικό).
  • Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Σοτάρετε τα φιλετάκια, λίγα-λίγα, σε λίγο λάδι, 2΄-3΄λεπτά από την κάθε πλευρά, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. 
  • Με μία σπάτουλα βγάζετε τα φιλετάκια από το τηγάνι και τα βάζετε σε μία πιατέλα.
  • Στο ίδιο σκεύος σοτάρετε τα κρεμμύδια σε λίγο λάδι για 3΄λεπτά περίπου. Προσθέτετε το σκόρδο, τα μανιτάρια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5΄λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.
  • Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το Μυστικό της Κατσαρόλας. 
  • Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε το ψαρονέφρι για να πάρει μία βράση και να δέσει με τη σάλτσα
  • Προσθέτετε το μαϊντανό και σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου