(4 άτομα)
ΥΛΙΚΑ:
- 350γρ ψαρονέφρι κομμένα σε μικρές ροδέλες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 225γρ μικρά μανιτάρια
- 1 κούπα κόκκινο κρασί
- 4 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κ.σ. ζωμό σκόνη για κρέατα (προαιρετικό).
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σοτάρετε τα φιλετάκια, λίγα-λίγα, σε λίγο λάδι, 2΄-3΄λεπτά από την κάθε πλευρά, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
- Με μία σπάτουλα βγάζετε τα φιλετάκια από το τηγάνι και τα βάζετε σε μία πιατέλα.
- Στο ίδιο σκεύος σοτάρετε τα κρεμμύδια σε λίγο λάδι για 3΄λεπτά περίπου. Προσθέτετε το σκόρδο, τα μανιτάρια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5΄λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.
- Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το Μυστικό της Κατσαρόλας.
- Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε το ψαρονέφρι για να πάρει μία βράση και να δέσει με τη σάλτσα
- Προσθέτετε το μαϊντανό και σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου