Σελίδες

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Φρουτάλια με προσούτο και κασκαβάλι

Φρουτάλια με προσούτο και κασκαβάλι Λήμνου

Υλικά

Για 4-6 μερίδες

500 γραμμάρια πατάτες κομμένες σε κύβους
50 ml ελαιόλαδο
15 φέτες προσούτο ψιλοκομμένο
8 αυγά
100 γραμμάρια τυρί κασκαβάλι τριμμένο
πιπέρι μαύρο τριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε τις πατάτες. Σκεπάζετε και αφήνετε τις πατάτες να σιγοψηθούν, χωρίς να τηγανιστούν, ανακατεύοντάς τις. Όταν μαλακώσουν προσθέτετε το ψιλοκομμένο προσούτο και ανακατεύετε.

Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά, προσθέτετε το τριμμένο τυρί και πιπέρι και τα προσθέτετε στο τηγάνι ανακατεύοντας απαλά. Όταν ψηθεί από τη μια πλευρά, την αναποδογυρίζετε προσεκτικά, για να ψηθεί κι από την άλλη μεριά και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου