Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Nτιπ με αβοκάντο και ντομάτα (γκουακαμόλε)



ΥΛΙΚΑ

Για το ντιπ
350 γρ. αβοκάντο, καθαρισμένο
80 γρ. ντομάτα κονκασέ
45 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
40 γρ. χυμός λάιμ
15 γρ. κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο
20 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το ντιπ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε με το σύρμα, μέχρι να πολτοποιηθεί το αβοκάντο.

Αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.

Σερβίρουμε τη σάλτσα αμέσως ή τη διατηρούμε στο ψυγείο, στη συντήρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου