Σελίδες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Μπρουσκέτες με ντομάτα και αβοκάντο

Μπρουσκέτες με ντομάτα και αβοκάντο

Υλικά

Για 4-6 άτομα

15 φέτες μπρουσκέτας από ψωμί μπαγκέτας
4 ντομάτες
1 αβοκάντο ψιλοκομμένο στον τρίφτη (στην χοντρή επιφάνεια)
Φύλλα βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε μικτούς κύβους.

Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε και το αβοκάντο σε μικρούς κύβους, Τοποθετούμε  1 κουταλιά του γλυκού αβοκάντο πάνω από κάθε μπροσουσκέτα και σκεπάζομε με ίδια ποσότητα ντομάτας. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι, τις ελιές, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου