Σελίδες

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αρωματικές μπουκίτσες με λεμόνι και goji berries



Υλικά

1 κούπα αμύγδαλα ωμά ανάλατα
λίγο αλάτι
6 δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι
το χυμό και το ξύσμα ενός λεμονιού
1/3 κούπας goji berries, ψιλοκομμένα
1/4 κούπας ινδοκάρυδο

Εκτέλεση 

Ξεκινήστε μουλιάζοντας τα δαμάσκηνα μέσα σε λίγο νερό για 15 λεπτά. Χτυπήστε στο μούλτι τα αμύγδαλα με το αλάτι μέχρι να γίνουν τρίμμα. Προσθέστε τα δαμάσκηνα, το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και χτυπήστε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Βγάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε τα goji berries και το ινδοκάρυδο και ανακατέψτε τα με τα χέρια σας ή με μια ξύλινη κουτάλα καλά. Δοκιμάστε και προσθέστε λίγο αλάτι ακόμα ή λίγο ινδοκάρυδο ανάλογα με την προτίμησή σας. Πάρτε ένα κουταλάκι από το μίγμα και κάντε το μια μικρή μπαλίτσα. Συνεχίστε με το υπόλοιπο μίγμα. Διατηρήστε τις μπουκίτσες σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου