Σελίδες

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τσιαπάτα καπρέζε με προσούτο

Τσιαπάτα καπρέζε με προσούτο

Υλικά

Για 2 άτομα

4 ψωμάκια τσιαπάτα
4 κουταλιές της σούπας σως πέστο
100 γραμμάρια φύλλα μαρουλιού
8 φέτες προσούτο
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 συσκευασία τυρί μοτσαρέλα, στραγγισμένη και κομμένο σε φέτες

Εκτέλεση

Ανοίγετε με προσοχή την τσιαπάτα και βάζετε με τη σειρά τα υλικά για το σάντουιτς. Απλώστε το πέστο, φύλλα μαρουλιού, φέτες ντομάτας, φέτες μοτσαρέλας και φέτες προσούτο.

Κλείνετε το σάντουιτς με προσοχή και είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου