Υλικά:
1 φλυτζάνι βούτυρο
2,3 κουταλιές κακάο
1,5 φλυτζάνι ζάχαρη
2 αβγά
2,5 κουταλιες αλεύρι με λίγο μπέικιν μέσα (μισό κουταλάκι)
βανίλια
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρολάκι και προσθέτουμε το κακάο. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Χτυπάμε τα αβγά με την ζάχαρη.
Προσθέτουμε το μείγμα με το βούτυρο και το κακάο.
Προσθέτουμε το αλεύρι και την βανίλια και ανακατεύουμε μαλακά. Το μείγμα είναι αρκετά ρευστό, όχι σκληρό σαν τα κέικ που φτιάχνουμε.
Το βάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι (σαν του γαλακτομπούρεκου) και το ψήνουμε για 35 με 40 λεπτά περίπου στους 150 βαθμούς.
Το σερβίρουμε με σαντιγί, ή σος σοκολάτας, άσπρης ή ό,τι μας αρέσει. Τρώγεται καλύτερα ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου