Σελίδες

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μοσχαράκι με μπέικον

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ copy

Ένας απλός τρόπος για να δώσετε ένταση στη γεύση του.

Υλικά:
1 κιλό νουά ή σπάλα μοσχαριού
200 γρ. μπέικον
200 γρ. φυτίνη
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι

Διαδικασία:

Τυλίγετε το νουά ή τη σπάλα με τεμάχια από το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Βάζετε τη φυτίνη σε μια κατσαρόλα να κάψει και τοποθετείτε το κρέας να ροδίσει. Μόλις ροδίσει σβήνετε με το κρασί. Το τοποθετείτε μαζί με το ζουμί του σε ένα ταψάκι και το βάζετε σε μέτριο φούρνο. Αφήνετε να ψηθεί για 2 περίπου ώρες, βρέχοντάς το κατά διαστήματα με το ζουμί του.

Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου