Σελίδες

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Φιλέτο κοτόπουλο με ελιές και κάπαρη

Φιλέτο κοτόπουλο με ελιές και κάπαρη

Υλικά

1 φιλέτο κοτόπουλου
1 κουταλάκι κάπαρη
1 κουταλάκι ελιές μαύρες σε ροδέλες
2 κρεμμυδάκια σε ροδελίτσες
χοντρό αλάτι
για τη σάλτσα
1 κουταλιά μουστάρδα
2 κουταλιές ταχίνι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές νερό

Εκτέλεση

Πλένουμε το φιλέτο και το αλατίζουμε. Σε σχαροτήγανο με ελάχιστο ελαιόλαδο , το ψήνουμε και από τις 2 πλευρές για 3 λεπτά.

Χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας με αυγογδάρτη. Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε ταψάκι, από πάνω βάζουμε το κρεμμυδάκι, την κάπαρη και τις ελιές και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Ψήνουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς περίπου 20 λεπτά ανάλογα με το πόσο χοντρό είναι το φιλέτο μας.

Συνοδεύουμε με άγριο ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου