Σελίδες

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ζαμπονοκασερόπιτα σκεπαστή



Συστατικά

1 φύλλο σφολιάτας σπιτικό
200 γρ. γκούντα τριμμένη
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
200 γρ. ζαμπόν σε φετάκια
½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε το φύλλο σύμφωνα με τη συνταγή σπιτική σφολιάτα.
Παίρνουμε μία ταρτιέρα και αλείφουμε με λίγο αραβοσιτέλαιο.
Στρώνουμε το φύλλο στην ταρτιέρα , έτσι ώστε να προεξέχει αρκετά.
Βάζουμε τα τυριά και το ζαμπόν και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο φύλλο γύρω γύρω.

Ραντίζουμε με λίγο νερό, αλείφουμε με αραβοσιτέλαιο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου