Σελίδες

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ομελέτα με σολομό και μυρωδικά

070414_omeleta_00

Υλικά:

3 αυγά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 – 3/4 φλιτζανιού μαγειρεμένα σολομό, κομμένο σε κομμάτια
4-6 μαγειρεμένες πατάτες κομμένες σε κύβους
2 κ.σ.  μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
αλάτι & πιπέρι


Εκτέλεση:

Τσιγαρίστε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ρίξτε τις κομμένες πατάτες μέχρι να ψηθούν. Εν τω μεταξύ, χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.

Προσθέστε στο τηγάνι το σολομό και τα μυρωδικά και ανακατέψτε. Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών και μειώστε τη θερμοκρασία στο μάτι σε μεσαία προς χαμηλή. Περιστρέψτε το τηγάνι έτσι ώστε να ψηθεί καλά η ομελέτα σας. Μόλις μαγειρευτεί, διπλώστε την στα δύο (σε σχήμα ημισελήνου) και σερβίρετε γαρνίροντας εάν θέλετε με φυλλαράκια μαϊντανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου