Σελίδες

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Crostini με ντομάτα, μοτσαρέλα και προσούτο

070414_crostini

Υλικά:

4 παχιές φέτες ψωμιού τσιαπάτα
4 φέτες προσούτο
8 φέτες σαλάμι
4 φέτες φρέσκια μοτσαρέλα
4 μεγάλες φέτες ντομάτας
φύλλα μαϊντανού
Ροδέλες κρεμμυδιού
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C.

Τοποθετήστε τις φέτες ψωμιού σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και ψήστε τις για 6-8 λεπτά.

Βγάλτε τα από το φούρνο και τοποθετήστε πάνω σε κάθε φέτα το προσούτο, το σαλάμι, τη φέτα ντομάτας, 1- 3 ροδέλες κρεμμυδιού και τέλος μάι  φέτα μοτσαρέλα. Γαρνίρετε με λίγα φυλλαράκια  μαϊντανού και περιχύστε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο. Ψήστε για περίπου 8-10 λεπτά ακόμα ώστε να μαγειρευτεί η ντομάτα και να λιώσει το τυρί.

Βγάλτε τα από το φούρνο τοποθετήστε τα  κροστίνι σε μία πιατέλα και σερβίρετε αμέσως με λίγο φρεσκοτριμμένο  ​​πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου