Υλικά:
- 2 κονσέρβες τοματάκι
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- αλάτι και πιπέρι
- Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει.
- Προσθέτουμε τον μαϊντανό και τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε.
- Ρίχνουμε την τομάτα.
- Προσθέτουμε το σκόρδο.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου.
- Σε ένα ταψί βάζουμε το μπακαλιάρο.
- Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και 2 φλυτζάνια νερό.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για μία ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου