Σελίδες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Υγιεινά μπισκότα!


Υλικά


1/2 κούπα σουσάμι
1 1/2 κούπα αλεύρι αμυγδάλου ( θρυμματισμένα αμύγδαλα )
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 φλιτζάνι μέλι
1/3 φλιτζάνι ταχίνι
Εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ° C και απλώστε 2 φύλλα λαδόκολλας σε 2 ταψιά ψησίματος. Ρίχνετε το σουσάμι σε ένα μπολ.
Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύετε το αλεύρι αμυγδάλου με τη σόδα και το αλάτι. Σε ένα μεγάλο μπολ , ανακατέψτε το μέλι με το ταχίνι και το εκχύλισμα βανίλιας. Αναμιγνύετε το μείγμα από ταχίνι με το μείγμα από το αλεύρι αμυγδάλου και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Με ένα κουταλάκι του γλυκού πλάθετε τη ζύμη σε μπαλάκια και ρολάρετε στο μπολ με το σουσάμι. Τοποθετείτε στο ταψί με τη λαδόκολλα  έχοντας 2 εκ απόσταση μεταξύ τους.
Ψήστε τα μπισκότα για περίπου 8 λεπτά  σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να πάρουν χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου