Σελίδες

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ντοματίνια γεμιστά!




Ένας πανεύκολος και πολύ γευστικός μεζές.

Υλικά

Για 2-4 άτομα

  • 24 ντοματίνια
  • 150 γραμμάρια τυρί φέτα
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 1/4φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
  • 1κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
  • 2κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό

Εκτέλεση

Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε τη φέτα με τη μαγιονέζα, το αγγούρι ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι και το βασιλικό μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.

Στη συνέχεια κόβετε τα καπάκια απ' τα ντοματάκια, αφαιρέστε τα σπόρια και λίγο από τη σάρκα και γεμίστε με ένα κουταλάκι τα ντοματάκια με το μείγμα φέτας. Αφήνετε για λίγα λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε.

Προεραιτικά πασπαλίζετε με λίγη γλυκιά πάπρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου