Σελίδες

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Dip τυριών!



Υλικά
  • Μασκαρπόνε ή ανθότυρο 150 γραμμάρια
  • Παρμεζάνα τριμμένη 40 γραμμάρια ή κάποιο πικάντικο κεφαλοτύρι
  • Κάπαρη 40 γραμμάρια
  • Φρέσκος βασιλικός ¼ ματσάκι
  • Ελαιόλαδο 40 γραμμάρια
  • Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση

Πλύνετε και στεγνώστε τον βασιλικό. Στραγγίστε καλά την κάπαρη. Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο blender και στη συνέχεια αλατοπιπερώστε κατά βούληση. Σερβίρεται κρύο με συνοδεία φρυγανισμένου ψωμιού ή cracker ή nachos
.
 Αν το μείγμα σας φαίνεται πολύ πηχτό μπορείτε να αραιώσετε με ελαιόλαδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου