Υλικά
- Μασκαρπόνε ή ανθότυρο 150 γραμμάρια
- Παρμεζάνα τριμμένη 40 γραμμάρια ή κάποιο πικάντικο κεφαλοτύρι
- Κάπαρη 40 γραμμάρια
- Φρέσκος βασιλικός ¼ ματσάκι
- Ελαιόλαδο 40 γραμμάρια
- Αλάτι - Πιπέρι
Πλύνετε και στεγνώστε τον βασιλικό. Στραγγίστε καλά την κάπαρη. Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο blender και στη συνέχεια αλατοπιπερώστε κατά βούληση. Σερβίρεται κρύο με συνοδεία φρυγανισμένου ψωμιού ή cracker ή nachos
.
Αν το μείγμα σας φαίνεται πολύ πηχτό μπορείτε να αραιώσετε με ελαιόλαδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου