Υλικά
1 πακέτο μπισκότα ολικής άλεσης τριμμένα
250 γρ. βούτυρο
250 γρ τυρί κρέμα
1 φακελάκι σαντιγί
γάλα όσο χρειάζεται για να χτυπηθεί η σαντιγί
1 κουταλιά λεμόνι
1 κομπόστα βύσσινο
1 κουταλιά κορν φλαουρ
Εκτέλεση
Λιώνετε το βούτυρο, το ανακατεύετε με τα μπισκότα και το τοποθετείτε σε ένα ταψί, πατώντας καλά μέχρι να φτιάξετε μια συμπαγή βάση, το ψήνετε στον φούρνο για 10 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε την σαντιγί και προσθέτετε το τυρί κρέμα και το λεμόνι. Τοποθετείτε την κρέμα πάνω από τη βάση. Σε μία μικρή κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά ρίχνετε την κομπόστα βύσσινο και μία κουταλιά κορν φλαουρ μέχρι να δέσει ελαφρώς. Μόλις ετοιμαστεί και κρυώσει λίγο ρίχνετε τα βύσσινα πάνω στην κρέμα
Καλή σας απόλαυση!
1 πακέτο μπισκότα ολικής άλεσης τριμμένα
250 γρ. βούτυρο
250 γρ τυρί κρέμα
1 φακελάκι σαντιγί
γάλα όσο χρειάζεται για να χτυπηθεί η σαντιγί
1 κουταλιά λεμόνι
1 κομπόστα βύσσινο
1 κουταλιά κορν φλαουρ
Εκτέλεση
Λιώνετε το βούτυρο, το ανακατεύετε με τα μπισκότα και το τοποθετείτε σε ένα ταψί, πατώντας καλά μέχρι να φτιάξετε μια συμπαγή βάση, το ψήνετε στον φούρνο για 10 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε την σαντιγί και προσθέτετε το τυρί κρέμα και το λεμόνι. Τοποθετείτε την κρέμα πάνω από τη βάση. Σε μία μικρή κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά ρίχνετε την κομπόστα βύσσινο και μία κουταλιά κορν φλαουρ μέχρι να δέσει ελαφρώς. Μόλις ετοιμαστεί και κρυώσει λίγο ρίχνετε τα βύσσινα πάνω στην κρέμα
Καλή σας απόλαυση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου