Υλικά:
- 1 κονσέρβα τοματάκια
- 1 ποτηράκι κρασί
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλυτζάνι λάδι
- αλάτι και πιπέρι
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 1/4 ματσάκι άνιθο
- 6 σουπιές καθαρισμένες και κομμένες κομμάτια
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
Εκτέλεση:
- Καθαρίζετε τις σουπιές από το κόκκαλο, τα εντόσθια και το μελάνι τους
- Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
- Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
- Ρίχνετε και τις σουπιές
- Σβήνετε με κρασί
- Προσθέτετε την τομάτα και τον πελτέ
- Προσθέτετε τον μαϊντανό και τον άνιθο
- Αλατοπιπερώνετε
- Προσθέτετε το σπανάκι
- Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου