Υλικα:
- 1/3 ματσάκι άνιθο
- 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1 κιλό αρακάς
- 1 κιλό μοσχάρι
- 3 φρέσκιες ντομάτες
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Αλατοπιπερώνετε το μπούτι
- Το βάζετε στο ταψί
- Τρίβετε τις ντομάτες στο τρίφτη
- Προσθέτετε τη μισή ποσότητα ντομάτας στο ταψί
- Λιώνετε το βούτυρο και περιχύνετε το κρέας
- Ψήνετε σε μέτριο φούρνο εως να μισοψηθεί
- Προσθέτετε 1-2 φλυτζάνια νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε τον αρακά και ανακατεύετε που και που να μην κολλίσει .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου