Σελίδες

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Μοσχάρι με αρακά



Υλικα:

  • 1/3 ματσάκι άνιθο
  • 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 κιλό αρακάς
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 3 φρέσκιες ντομάτες
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Αλατοπιπερώνετε το μπούτι
  • Το βάζετε στο ταψί
  • Τρίβετε τις ντομάτες στο τρίφτη
  • Προσθέτετε τη μισή ποσότητα ντομάτας στο ταψί
  • Λιώνετε το βούτυρο και περιχύνετε το κρέας
  • Ψήνετε σε μέτριο φούρνο εως να μισοψηθεί
  • Προσθέτετε 1-2 φλυτζάνια νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε τον αρακά και ανακατεύετε που και που να μην κολλίσει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου