Συνοδεύεται ιδανικά με ρύζι ατμού ή noodles.
Κοτόπουλο Teriyaki. Δοκιμάστε το…
Υλικά:
- 450γρ. κοτόπουλο σε κύβους
- ½ φλιτζάνι σάλτσα τεριγιάκι
- 1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
- 1/3 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
- 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
- Ανακατεύουμε τον ζωμό κοτόπουλου, την σάλτσα τεριγιάκι, την καστανή ζάχαρη και τις σκελίδες σκόρδο σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο στην σάλτσα και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το μείγμα κοτόπουλου σε μία γάστρα.
- Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 4-6 ώρες ή μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί καλά.
- Το σερβίρουμε πάνω από ζεστό μαγειρευμένο ρύζι με μία κουταλιά επιπλέον σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου