Σελίδες

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ρολά με ζαμπόν και μοτσαρέλα

Ρολά με ζαμπόν και μοτσαρέλα

Υλικά:
  • 1 μπάλα ζύμη πίτσας
  • 230γρ. λεπτές φέτες ζαμπόν
  • 1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο μοτσαρέλα
Προαιρετικά:
  • Φρέσκο μαϊντανό, για το πασπάλισμα
  • μουστάρδα, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Ανοίγουμε τη ζύμη πίτσας σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια. Την ανοίγουμε ώστε να σχηματιστεί ένα ορθογώνιο 30×20 εκατοστών.
  1. Απλώνουμε τις φέτες ζαμπόν ομοιόμορφα πάνω από τη ζύμη αφήνοντας 1 εκατοστού κενό από τις πλευρές. Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με το τυρί. Ξεκινώντας από μία από τις μικρές πλευρές, τυλίγουμε τη ζύμη για να σχηματίσουμε ένα ρολό. Τσιμπάμε στη ραφή για να το σφραγίσουμε καλά. Βάζουμε το ρολό με την ραφή προς τα κάτω μέσα σε ένα λαδωμένο ταψί.
  1. Ψήνουμε για 50 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Το αφήνουμε να κάτσει για 10 λεπτά πριν το κόψουμε σε 8 φέτες με ένα μαχαίρι.
  1. Σερβίρουμε με μουστάρδα ή όποια άλλη σάλτσα θέλουμε.
Ρολά με ζαμπόν και μοτσαρέλα
Πηγή: http://www.thecomfortofcooking.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου